weggeeftips

Wil je ook een bewuster leven?

Weggeeftips

Tips om direct mee te beginnen

 • Maak nu een bewuste keuze

  Vraag jezelf eens af wat je nu aan het doen bent. Op dit moment mijn website aan het lezen. Met welke reden? Hoe ziet jouw dag eruit? Doe je dingen waar je blij van wordt? Waarom doe je wat je doet? Omdat je het moet of omdat je het wilt?

 • Neem nu tijd voor jezelf

  Je zit nu toch achter je mobiel of je laptop. Zet hem eens uit en neem even een momentje voor jezelf. Durf je dat? Doe je dat weleens? Hoe voel je je nu?

 • Kom in beweging

  Ja nu, op dit moment. Welke stappen ga jij nu zetten? De keus is aan jou. Jij hebt zelf de regie. Dus blijf niet zitten en ga.

 • Ga naar buiten

  Elke dag, weer of geen weer, maar ga naar buiten. Minimaal een half uur.

 • Doe het met aandacht

  Probeer zoveel mogelijk in het nu te zijn. Je verleden kun je niet meer veranderen en de toekomst kun je niet voorspellen. Je leven speelt zich nu af, dus wees bewust en geniet van wie je bent en wat je doet.

 • Je kunt meer dan je denkt

  Alleen of met hulp van anderen. Er is soms moed nodig om hulp te vragen. Maar door hulp te vragen kom je vaak wel verder. Jij houdt daarmee zelf de regie, geholpen door diegene bij wie jij je veilig en prettig voelt.

Wil je informatie over coaching, IEMT of een groepswandeling?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Coachingrid

Als ervaringsdeskundige heb ik ontdekt hoe belangrijk het is om plezier te beleven in de dingen die ik doe. Dat wil jij toch ook? Samen gaan we al wandelend op zoek naar jouw antwoorden, zodat ook jij beter in balans bent, meer kunt genieten en positiever in het leven staat. Door bewust te zijn, te weten waarom je doet wat je doet. Op de manier die bij jou past. Het is nu tijd voor jou!

Ingrid van Veldhuizen

Contact

Ingrid van Veldhuizen
06-10939239
KvK nummer 66546435

info@coachingrid.nl

Nieuwsgierig naar mijn activiteiten? Bekijk dan regelmatig mijn agenda.

aangesloten_bewustede
The Association for IEMT Practitioners