Coachingrid: 1-op-1 coaching | IEMT | groepswandelingen | 06-10939239

Privacyverklaring

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacybeleid. Je gegevens zullen nóóit aan derden worden verkocht en/of verstrekt.

Coachingrid - Ingrid van Veldhuizen - mei 2018

Bescherming persoonsgegevens

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Over mij

De website www.coachingrid.nl wordt beheerd door Ingrid van Veldhuizen.

Mijn gegevens

Coachingrid
Ingrid van Veldhuizen
Van Okeghemlaan 11
6711 EC Ede
KvK nummer: 66546435

Welke gegevens verzamel ik?

Wanneer jij je online of offline aanmeldt voor een kennismakingswandeling, een groepswandeling, het contactformulier invult, of andere aanvragen doet voor een van mijn diensten, word je gevraagd om gegevens in te vullen. We verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • voor- en achternaam;
  • straat en huisnummer;
  • postcode en woonplaats;
  • e-mailadres;
  • telefoonnummer.

Met welk doel gebruik ik de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • wanneer jij het contactformulier invult, heb ik je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien;
  • je voor- en achternaam, adres en e-mailadres gebruik ik voor het maken en sturen van facturen als je een dienst koopt. En incidenteel om je een ansichtkaart te kunnen versturen;
  • wanneer je een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van mij wilt ontvangen, kun je dat te allen tijde aangeven door contact met mij op te nemen. Je e-mailadres wordt dan meteen uit het bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Met wie deel ik jouw persoonsgegevens?

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op mijn beveiligde laptop. Deze worden verder met niemand gedeeld.

Beveiliging persoonsgegevens

Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

Social media

Ik wil het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.
Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacy-verklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. Ik help je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

Op mijn website kun je link(s) naar externe website(s) aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Coachingrid. Het kan zijn dat deze externe website(s) gebruik maakt/maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website(s).

Bewaartermijn

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.
Wanneer jij aangeeft geen mails meer te willen ontvangen, verwijder ik je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem.

Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen van tenminste 7 jaar om aan al mijn wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Cookies, of vergelijkbare technieken

De website van Coachingrid gebruikt functionele en analytische cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die Coachingrid gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan Coachingrid hiermee haar website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Voor een overzicht van de cookies van Coachingrid zie https://coachingrid.nl/cookieverklaring.

Google Analytics

Ook door het statistiekenpakket van Google Analytics, worden cookies geplaatst. Coachingrid wil graag weten hoe de bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks de website van Coachingrid bezoeken, zodat Coachingrid het gebruik van de website kan optimaliseren. Coachingrid wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter wil Coachingrid je zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heeft Coachingrid goede statistieken nodig. De gegevens worden versleuteld en anoniem verwerkt. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Coachingrid kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Coachingrid heeft op 9 juli 2018 een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten. Verder heeft Coachingrid ‘gegevens delen’ met Google uitgezet. De Google Analytics-cookies niet worden gebruikt in combinatie met andere diensten van Google, zoals DoubleClick en AdWords.

Omdat Coachingrid de Google Analytics cookie geheel volgens de AVG heeft ingesteld zal deze dan ook gewoon worden geladen en zullen analytische gegevens verzameld worden. Alle cookies worden daarom nog steeds gevonden door de Cookiescanner. Met deze methode wordt daarom geen opt-out geboden via de Cookie oplossing.

Mocht je dat wel willen, dan verwijst Coachingrid je naar de Google Analytics Opt-out Browser Add-on. De add-on voorkomt dat de JavaScript-code van Google Analytics (ga.js, analytics.js en dc.js) die op websites wordt uitgevoerd, informatie over bezoekactiviteit deelt met Google Analytics.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@coachingrid.nl.

Wijzigingen

Ik behoud mij het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Coachingrid

Als ervaringsdeskundige heb ik ontdekt hoe belangrijk het is om plezier te beleven in de dingen die ik doe. Dat wil jij toch ook? Samen gaan we al wandelend op zoek naar jouw antwoorden, zodat ook jij beter in balans bent, meer kunt genieten en positiever in het leven staat. Door bewust te zijn, te weten waarom je doet wat je doet. Op de manier die bij jou past. Het is nu tijd voor jou!

Ingrid van Veldhuizen

Contact

Ingrid van Veldhuizen
06-10939239
KvK nummer 66546435

info@coachingrid.nl

aangesloten_bewustede
The Association for IEMT Practitioners
error: Content is protected !!
WhatsApp