iemt

Wil je ook meer rust en ontspanning?

IEMT

Integral Eye Movement Therapy

Naast het coachen in de natuur kan en mag ik ook IEMT toepassen.

In 2017 heb ik de opleiding gevolgd en heb ik me aangesloten bij “the Association for IEMT Practitioners”.

IEMT is een krachtige, snelle methode om nare herinneringen en gevoelens te kunnen neutraliseren. Door oogbewegingen te maken terwijl aan  je herinnering met bijbehorende gevoelens denkt, kan je brein nieuwe verbindingen maken en daardoor deze nare gevoelens laten vervagen of soms zelfs wegnemen.

Het is in te zetten voor:

stressreductie;

neutraliseren van steeds terugkerende emoties en gevoelens;

verwerking van ingrijpende levenservaringen (o.a. verlies en trauma);

behandeling van PTSS, angst en depressie;

persoonlijke ontwikkeling.

 

Het voordeel bij IEMT is dat je niet over je trauma of herinneringen hoeft te praten. Je geeft je gevoel een cijfer en van daaruit wordt er gewerkt.

Een IEMT-sessie vindt plaats in mijn praktijk aan huis.

Bekijk hiernaast een YouTube filmpje van een voorbeeld van de bedenker Andrew T. Austin van deze methodiek.

Het voordeel bij IEMT is dat je niet over je trauma of herinneringen hoeft te praten. Je geeft je gevoel een cijfer en van daaruit wordt er gewerkt.

Een IEMT-sessie vindt plaats in mijn praktijk aan huis.

Bekijk hiernaast een YouTube filmpje van een voorbeeld van de bedenker Andrew T. Austin van deze methodiek.

Wat kost het?

Een IEMT-sessie kost € 80,- incl. BTW voor particulieren. Het aantal sessies is per persoon verschillend.

Veel werkgevers zijn bereid om mee te betalen aan de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers. Dus ik raad je aan daarnaar te informeren bij jouw werkgever.

In overleg is veel mogelijk. Bel me gerust voor meer informatie.

“Ingrid is een rustige vrouw die goed kan luisteren. Haar ideeën zijn helpend terwijl ze ook kijkt wat bij jou past. Ik heb ook een IEMT behandeling ondergaan. Deze haalde heftige emoties over een herinnering voor een heel groot deel weg. Dank je wel Ingrid.”

“Vanuit interesse naar IEMT bij Ingrid een sessie mogen ervaren. Ik heb me verwonderd over de snelheid waarmee deze methodiek herinneringen (die door mij als negatief zijn ervaren) naar boven haalt en maakt dat deze mij minder of niet meer in de weg zitten. Dank je wel Ingrid!”

“Afgelopen vrijdag een IEMT ondergaan bij Ingrid en daarna ontstond spontaan een coachgesprek. En ik weet niet of het de IEMT, het gesprek of de combinatie was, maar ik voelde me vanaf zaterdag een stuk rustiger. Super fijn! Bedankt Ingrid.”

“Hoi hoi, ik heb zeker een heerlijk weekend gehad. Ik was alleen wel héél erg moe. Ik denk dat alle spanning in een keer even wegvloeide. Moeheid is nu gelukkig weer verdwenen. Ik heb vrijdag uiteraard wel gespannen in de wachtkamer van het ziekenhuis gezeten, maar de absolute paniekangst die ik de vorige keer had was er nu zeker niet. De sessie is mij dus zeer goed bevallen!”

Wil je meer informatie over IEMT?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

1-op-1 coaching

Wil jij een burn-out voorkomen, meer rust en ontspanning, betere balans, je grenzen aan kunnen geven? Lees dan vooral verder en neem contact met me op!

Groepswandelingen

Samen wandelen, samen in gesprek, samen genieten van de prachtige natuur en de stilte en na afloop ontspannen weer naar huis met heel veel nieuwe inzichten.

Coachingrid

Als ervaringsdeskundige heb ik ontdekt hoe belangrijk het is om plezier te beleven in de dingen die ik doe. Dat wil jij toch ook? Samen gaan we al wandelend op zoek naar jouw antwoorden, zodat ook jij beter in balans bent, meer kunt genieten en positiever in het leven staat. Door bewust te zijn, te weten waarom je doet wat je doet. Op de manier die bij jou past. Het is nu tijd voor jou!

Ingrid van Veldhuizen

Contact

Ingrid van Veldhuizen
06-10939239
KvK nummer 66546435

info@coachingrid.nl

Nieuwsgierig naar mijn activiteiten? Bekijk dan regelmatig mijn agenda.

aangesloten_bewustede
The Association for IEMT Practitioners