Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sponsorwandeling voor Pink Ribbon

27 juli 2018: 9:30 am - 11:30 am

Gratis
Sponsorwandeling voor Pink Ribbon

Vrijdag 27 juli organiseert Coachingrid een sponsorwandeling voor Pink Ribbon. Deelname is gratis, maar een donatie is uiteraard gewenst! De opbrengst gaat volledig naar Pink Ribbon. De wandeling start bij Pannenkoekenhuis De Langenberg om 9.30 ’s ochtends en na afloop sponsoren zij het drankje! Meer informatie op https://bedrijven.voorpinkribbon.nl/actie/ingrid-van-veldhuizen.

Ingrid vertelt waarom: “Mijn bedrijf Coachingrid bestaat op vrijdag 27 juli alweer 2 jaar en dat wil ik graag op een bijzondere manier vieren. Door mijzelf te laten sponsoren voor mijn wandeling gaat de totale opbrengst naar Pink Ribbon. Ook ik heb in mijn directe omgeving te maken gehad met borstkanker. Sommigen hebben het overleefd, anderen niet. Hoe mooi is het om op deze manier, tijdens mijn wandeling, even letterlijk stil te staan om samen al deze mensen te herdenken en te steunen.

Dus sponsor mij en loop zelf mee als je zin en tijd hebt! De teller staat nu al op ruim ?500,00!

Wil je wel even een mail sturen naar info@coachingrid.nl om te laten weten met hoeveel personen je meeloopt?

De wandeling duurt ca. 90 minuten (maximaal 5 km) We lopen rustig over de hei naar de Kreelse plas om daar een kwartier in stilte te genieten van de natuur. Daarna lopen we weer terug om af te sluiten met een gezamenlijk kopje koffie of thee, die wordt aangeboden door De Langenberg!”

Gegevens

Datum:
27 juli 2018
Tijd:
9:30 am - 11:30 am
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://bedrijven.voorpinkribbon.nl/actie/ingrid-van-veldhuizen

Locatie

Pannenkoekenhuis De Langenberg
Arnhemseweg 120
Ede, 6711 HJ Nederland
+ Google Maps

Organisator

Coachingrid
E-mail:
info@coachingrid.nl

Laat een reactie achter