1000 euro opgehaald voor Pink Ribbon!!!

Ongelooflijk blij en ontroerd ben ik.

Ruim een maand na mijn idee om mijn 2-jarig bestaan als Coachingrid op een bijzondere manier te vieren kan ik nu melden dat mijn streefbedrag van 1000 euro is gehaald voor Pink Ribbon!!!

Het begon met een idee om een groepswandeling te organiseren en de deelnemers te laten doneren op mijn actiepagina https://bedrijven.voorpinkribbon.nl/actie/ingrid-van-veldhuizen

Daarnaast wilde het pannenkoekenhuis De Langenberg wel meedoen in de vorm van een gratis drankje na afloop van de wandeling.

Inmiddels is de wandeling achter de rug. Op de warmste dag van deze zomer, vrijdag 27 juli, wandelden we met 10 vrouwen naar de Kreelse plas. Er waren mooie gesprekken, we waren samen even stil, genoten van de natuur en spraken over hoe we onze doelen kunnen bereiken.

Er hebben 50 mensen een donatie gedaan! En mijn doel is dus bereikt!

Dank jullie wel voor alle donaties, complimenten, mooie ontroerende verhalen en alles wat er zo voorbij kwam in deze warme zomermaand.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren om te gaan voor jouw dromen. Het gaat je lukken, stapje voor stapje om dichterbij jouw droom te komen. En wil je daarbij geholpen worden door mij? Vul het contactformulier in en wie weet lopen wij volgende week al samen op de hei.

Laat een reactie achter