1-op-1 coaching

Wil je ook een betere balans in je leven?

1-op-1 coaching

Wie ben jij?

Jij hebt meerdere rollen te vervullen. Denk bijvoorbeeld aan de rol van moeder, dochter, zus, echtgenote, vriendin, buurvrouw of collega.

Weet je niet meer hoe jij je aandacht moet verdelen? Ben jij soms onzeker of je alles wel goed doet? Weet jij waar je mee bezig bent en waarom je doet wat je doet? Kom jij soms tijd tekort voor jezelf?

Heftige gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat je leven even stilstaat. Denk aan relatieproblemen, ruzie, een scheiding, verlies van een geliefde of van werk, een miskraam, een burn-out of gezondheidsproblemen.

Hoe pak je daarna de draad weer op? Welke kant ga je op?

Wil jij nee kunnen zeggen?

Wil jij beter je grenzen kunnen aangeven?

Wil jij een betere balans?

Wil jij meer genieten en meer plezier?

Wil jij meer rust en ontspanning in je leven?

Dan is het nu tijd voor jou!

Word je bewust van wie je bent, wat je kunt en vooral wat jij wilt. Door bewust keuzes te maken kun je meer energie en plezier uit je leven halen. Wie wil dat nu niet?

Ik heb ontdekt dat wandelend coachen zo zijn voordelen heeft ten opzichte van het coachen in mijn praktijk. Je bent letterlijk in beweging. Je hoeft elkaar niet steeds aan te kijken tijdens het gesprek. Er is meer lucht en ruimte in de natuur. Daardoor kom je sneller tot de kern.

We spreken in principe af bij het pannenkoekenhuis De Langenberg aan de Arnhemseweg 120 te Ede. Van daaruit wandelen we de hei op of het bos in. Maar als jij liever elders wilt wandelen kan dat natuurlijk ook!

Een wandeling gaat bijna altijd door, dus ook als het regent (alleen niet bij extreme weersomstandigheden of na overleg). Hou daar rekening mee met je kleding en schoenen.

Mocht je echt niet willen of kunnen wandelen? Dan kunnen we ook terecht in mijn praktijk aan huis. Of een locatie waar jij je prettig voelt.

Wat kost het?

Een kennismakingswandeling van 1 uur kost € 30,-. Het doel van deze wandeling is: Even tijd voor jezelf en kennismaken met mij. Een uur lang wandelen en je verhaal kwijt kunnen. Ik luister en stel vragen om te ontdekken wat jij nodig hebt. Jij mag mij vragen stellen om te ervaren wie ik ben. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en kijken of er een klik is om samen verder te gaan.

Vervolggesprekken (circa 90 minuten) kosten € 80,- incl. BTW voor particulieren.

Het aantal wandelingen is per persoon verschillend.

Veel werkgevers zijn bereid om mee te betalen aan  de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers. Dus ik raad je aan daarnaar te informeren bij jouw werkgever.

In overleg is veel mogelijk. Bel me gerust voor meer informatie.

“Ik heb Ingrid leren kennen als een fijn en open persoon.
Iemand die trouw is en waar je van op aan kunt. Iemand die een luisterend oor heeft en graag met je meedenkt.”

“Als ik Ingrid zou omschrijven dan denk ik aan: spontaan, energiek, zich goed in de ander kunnen verplaatsen, enthousiast, ruimdenkend, luisterend oor, positiviteit, eigen.”

“Ingrid kan goed luisteren, oordeelt niet en heeft veel levenservaring. Ze is open, oprecht, eerlijk, enthousiast en een echt mensenmens.”

“Ik heb je al vaak meegemaakt en jij kunt wat bij mensen naar boven halen."

“Ik leer stilstaan bij dingen waar je vaak aan voorbij gaat, waarom doe ik iets? Hoe kan het eventueel anders?”

“Je kunt goed luisteren en geeft goede feedback.”

“Het is zeker aan te raden om even stil te staan bij jezelf.”

Wil je meer informatie over 1-op-1 coaching?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

IEMT

Wil jij op een snelle, krachtige manier loskomen van je nare herinneringen en gevoelens? Dan zou IEMT (Integral Eye Movement Therapy) een oplossing kunnen zijn.

Groepswandelingen

Samen wandelen, samen in gesprek, samen genieten van de prachtige natuur en de stilte en na afloop ontspannen weer naar huis met heel veel nieuwe inzichten.

Coachingrid

Als ervaringsdeskundige heb ik ontdekt hoe belangrijk het is om plezier te beleven in de dingen die ik doe. Dat wil jij toch ook? Samen gaan we al wandelend op zoek naar jouw antwoorden, zodat ook jij beter in balans bent, meer kunt genieten en positiever in het leven staat. Door bewust te zijn, te weten waarom je doet wat je doet. Op de manier die bij jou past. Het is nu tijd voor jou!

Ingrid van Veldhuizen

Contact

Ingrid van Veldhuizen
06-10939239
KvK nummer 66546435

info@coachingrid.nl

Nieuwsgierig naar mijn activiteiten? Bekijk dan regelmatig mijn agenda.

aangesloten_bewustede
The Association for IEMT Practitioners